کارگاه آموزشی لاگ بوک(Log Book) ویژه دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت محیط برگزار شد.

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۶ کد : ۵۰۲۶ اخبار اسلاید شو مهندسی بهداشت محیط
تعداد بازدید:۳۱
کارگاه آموزشی لاگ بوک (Log Book) ویژه دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت محیط توسط مدیر گروه، آقای دکتر حسین زاده مورخ دوشنبه سوم اردیبهشت ماه بصوت ارائه سخنرانی با حضور دانشجویان مهندسی بهداشت محیط ورودی ۱۳۹۹و نیز برخی از دانشجویان سایر ورودی ها در سالن جلسات پردیس برگزار شد.

دکتر حسین زاده رییس دانشکده پزشکی ضمن خیر مقدم به دانشجویان حاضر در جلسه و تشکر از انجمن علمی دانشجویی مهندسی بهداشت محیط برای هماهنگی برگزاری این کارگاه، گفت: تکمیل لاگ بوک و گزارش گیری آن از اهم مسائل مربوط به دوره آموزش پزشکی بوده و بایستی کلیه افراد درگیر با این موضوع به انجام صحیح آن اهتمام ورزند. با توجه به تجربه خوب استفاده از لاگ بوک در دوره کارآموزی در سالهای قبل ولی توقف آن در دو سال گذشته، و همچنین با توجه به الزام استفاده از لاگ بوک در دوره کارآموزی، برگزاری این کارگاه الزامی بود.
در راستای افزایش دانسته‌های علمی دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت محیط، آشنایی با لاگ بوک و جایگاه آن در آموزش و ارزشیابی و نحوه تکمیل آن این جلسه برگزار شد و دانشجویان با محتویات لاگ بوک و نحوه تکمیل آن آشنا شدند.
در پایان این جلسه دانشجویان به ارائه سوالات، نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

نظر شما :