پیام تبریک دکتر حسین زاده، مدیر گروه ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ روز معلم و استاد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۹ کد : ۵۱۳۰ اخبار اسلاید شو مهندسی بهداشت محیط
تعداد بازدید:۳۰
مدیر گروه، در پیامی دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز پاسداشت مقام والای معلم و استاد را به همه اساتید گروه مهندسی بهداشت محیط تبریک گفت.
پیام تبریک دکتر حسین زاده، مدیر گروه ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ روز معلم و استاد

ن والْقلم وما یسْطرون"      ن، سوگند به قلم و آنچه می نویسند"

دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز شهادت مظلومانه استاد فرهیخته و معلم فرزانه، شهید مرتضی مطهری که از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) روز معلم نامگذاری شده است، نشان می دهد معلمان گرامی و اساتید دانشگاه در راه حفظ انقلاب اسلامی و ارزش ­های نظام مقدس جمهوری اسلامی، همچون استاد مطهری از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.

اینجانب فرارسیدن روز معلم را خدمت همه معلمان و اساتید فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور خصوصاً اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی ساوه و همکاران محترم گروه مهندسی بهداشت محیط که دلسوزانه و متعهدانه در تعلیم و تربیت دانشجویان می کوشند، تبریک عرض نموده و از همه زحمات و تلاش های بی وقفه همکاران گرامی ام، تقدیر و تشکر می نمایم.

نکوداشت روز استاد توسط دانشجویان گرامی کارشناسی مهندسی بهداشت محیط ورودی 1400: با تقدیم گل و شیرینی از همه اساتید قدردانی به عمل آوردند.

نظر شما :