کارگاه آموزشی HACCP برگزار شد.
Hazard Analysis Critical Control point ( HACCP)
HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه بحرانی است و در حقیقت استاندارد سیستم مدیریت کیفیت در HACCP صنایع غذایی و تولید غذا است توجه خاص میشود که در طول زنجیر تولید غذا از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی کاربرد دارد. برای کارشناسان مهندسی بهداشت محیط دانستن اصول هفت گانه HACCP در پیشگیری و کنترل آلودگی ها و مسمومیت های احتمالی ناشی از مواد غذایی امری ضروری است. لذا با هدف توانمند سازی فارغ التحصیلان کارشناسی مهندسی بهداشت محیط، کارگاه یک روزهی HACCP با تدریس آقای دکتر حسین زاده برگزار شد
نظر شما :