کارگاه آموزشی اصول GMP در واحد های تولیدی برگزار شد.
دوره آموزشی GMP (Good Manufacturing Practices) در صنعت غذایی به منظور ارتقاء دانش و مهارتهای کارکنان در زمینه رعایت استانداردهای تولید مناسب طراحی شده است. این دوره به فراگیران ارتباط مفهوم GMP با کیفیت و ایمنی محصولات غذایی را آموزش داد و بر اهمیت کنترل فرایندهای تولید، بهداشت محیط کار و مستندسازی دقیق تأکید کرد. با توجه به قوانین و مقررات بینالمللی، این دوره به شرکتها کمک میکند تا محصولات خود را با بالاترین کیفیت و ایمنی به بازار عرضه کنند و از ریسکهای احتمالی جلوگیری نمایند. در این دوره که توسط جناب آقای دکتر حسین زاده برگزار شد، شرکتکنندگان نه تنها با نظریههای GMP آشنا شدند بلکه تجربیات عملی و موارد واقعی از پیادهسازی این روشها در صنعت غذایی (کارخانه مواد لبنی) را نیز بررسی کردند.
نظر شما :